Na preventivní prohlídku máte nárok jednou za 2 kalendářní roky. Téměř u všech preventivních prohlídek je potřeba předem absolvovat ráno nalačno odběr krve (obvykle nabíráme krevní obraz, hladinu cukru v krvi, jaterní a ledvinné funkce, hladiny minerálů a další dle doporučení lékaře). Odběr se provádí buď v odběrové laboratoři, nebo výhledově v naší ambulanci.

Pokud je Vám více než 40 let, pořizujeme u preventivní prohlídky také EKG záznam. Do doby, než bude ambulance vybavena EKG přístrojem, Vám EKG natočí v interní ambulanci paní doktorky Landové (přímo naproti naší ambulanci) v úterý a ve čtvrtek dopoledne bez objednání – jen je potřeba mít naši žádanku.

Pokud je Vám 50-80 let, máte současně nárok na test skrytého krvácení do stolice v rámci prevence nádorů tlustého střeva (více informací zde) – většinou doplňujeme v rámci preventivní prohlídky.

Nad 65 let provádíme orientační vyšetření paměti.

Na preventivní prohlídku se objednávejte kontaktním formulářem na našem webu, telefonicky (3114 003 043), nebo emailem (info@praktikdobris.cz). Objednáváme tak, abyste zbytečně netrávili svůj čas v čekárně. Prosím, objednaný termín dodržte a počítejte s tím, že rozhovor s lékařem, vyšetření a konzultace výsledků zabere cca 30-40 min.