Řidičský průkaz (před vystavením nového nebo pravidelné prohlídky nad 65 let) – v tuto chvíli platí povinnost podstoupit vyšetření zdravotní způsobilosti k řízení motorových vozidel v 65 a 68 letech a následně každé 2 roky. Na prohlídku se můžete objednat již 6 měsíců před příslušnými narozeninami a posudek Vám platí do těch následujících. K vyšetření se prosím objednejte buď objednacím formulářem na hlavní stránce, nebo telefonicky (314 003 043), nebo e-mailem (info@praktikdobris.cz), vyšetření trvá cca 30 minut. S sebou si prosím vezměte platný občanský a řidičský průkaz, dále nezapomeňte přinést brýle, se kterými řídíte. Pro vystavení posudku potřebujeme Vaše prohlášení o zdravotním stavu – formulář najdete zde, nebo jej dostanete k vyplnění před vyšetřením v ambulanci. Vyšetření a posudek jsou zpoplatněny, cenu najdete v aktuálním ceníku.

Průkaz pracovníka v potravinářství (potravinářský průkaz) – prosím, objednejte se buď objednacím formulářem na hlavní stránce, nebo telefonicky (314 003 043), nebo e-mailem (info@praktikdobris.cz), vyšetření trvá do 30 minut. V rámci vyšetření můžete být odesláni na rentgenové vyšetření plic, ev. může být proveden výtěr z konečníku – bude zváženo při samotném vyšetření. Vyšetření a posudek jsou zpoplatněny, cenu najdete v aktuálním ceníku.

Posudek pro práci s dětmi – prosím, objednejte sebuď objednacím formulářem na hlavní stránce, nebo telefonicky (314 003 043), nebo e-mailem (info@praktikdobris.cz), vyšetření trvá do 30 minut. Obvykle není potřeba žádné doplňující vyšetření. Vyšetření a posudek jsou zpoplatněny, cenu najdete v aktuálním ceníku.

Posudek pro studium na střední, vyšší nebo vysoké škole – prosím objednejte se buď objednacím formulářem na hlavní stránce, nebo telefonicky (314 003 043), nebo e-mailem (info@praktikdobris.cz), vyšetření trvá do 30 minut. Obvykle není potřeba žádné doplňující vyšetření. Vyšetření a posudek jsou zpoplatněny, cenu najdete v aktuálním ceníku.

Posudek pro zbrojní pas – prosím objednejte se buď objednacím formulářem na hlavní stránce, nebo telefonicky (314 003 043), nebo e-mailem (info@praktikdobris.cz), vyšetření trvá cca 30 minut. Může být vyžádáno doplnění dalších pomocných vyšetření – bude domluveno při vyšetření. Vyšetření a posudek jsou zpoplatněny, cenu najdete v aktuálním ceníku.

Toto jsou nejčastěji vystavovované posudky. Vystavujeme ale i řadu dalších.